HINNASTO

PIENI JA SIEVÄ- KUVAUS

Pieni Ja sievä -kuvaus on rento ja vaivaton kuvaus työhuoneellani Käpylässä tai miljöössä pääkaupunkiseudulla. Kuvauksen kesto on 30 minuuttia ja kuvaus sisältää kolme (3) käsiteltyä kuvaa. Kuvaus soveltuu loistavasti odotuskuvauksiin, yksivuotiskuvauksiin ja muihin vauva-ajan kuvauksiin. Pieni ja sievä- kuvaus sopii sinulle hyvin, jos haluat vain muutaman kuvan. Mahdollisuus ostaa lisäkuvia erillisen hinnaston mukaan. Kuvaus ei sisällä sisaruskuvia tai vastasyntyneen kuvia.

Hinta 165e

TÄYDELLINEN KUVAUS

Täydellinen kuvaus on kattava ja monipuolinen kuvaus työhuoneellani Käpylässä, miljöössä tai kotonasi. Kuvauksen kesto on noin tunti ja saat laajan ja perusteellisen vedosgallerian, josta valita erilaisia kuvia. Kuvaus soveltuu loistavasti miljöökuvauksiin, jossa haluat kuvia erilaisissa kokoonpanoissa tai perhe- ja sisaruskuviin esimerkiksi yksivuotiskuvauksen yhteydessä. Kuvapaketit alkavat 10 kuvasta.

Hinta 10 kuvaa – 295e /// 20 kuvaa – 375e /// 30 kuvaa – 445e

PIENI JA SIEVÄ VASTASYNTYNYT

Pieni ja sievä vastasyntynyt on lyhyempi newbornkuvaus työhuoneellani Käpylässä. Kuvauksen kesto on 60-90 minuuttia ja kuvaus sisältää neljä (4) käsiteltyä kuvaa. Vauva on koko kuvauksen ajan enemmän tai vähemmän kapaloituna. Vauvan tulee olla alle 3 viikon ikäinen. Kuvaus sopii loistavasti baby shower lahjaksi tai jos haluat vain muutaman kuvan vauvastasi. Kuvaus ei sisällä sisaruskuvia. Mahdollisuus ostaa lisäkuvia erillisen hinnaston mukaan.

Hinta 215 e

TÄYDELLINEN VASTASYNTYNYT

Täydellinen vastasyntyneenkuvaus on monipuolinen newbornkuvaus työhuoneellani Käpylässä tai kotonasi. Kuvaus sisältää halutessanne useita erilaisia perhekuvia ja mahdolliset sisaruskuvat. Vastasyntynyt kuvataan kapaloituna sekä ilman kapaloa. Kuvauksen kesto on noin 2-3h vauvasta riippuen. Kuvapaketit alkavat 10 kuvasta.

Hinta 10 kuvaa – 365e /// 20 kuvaa – 465e /// 30 kuvaa – 545e

MITEN VARATA KUVAUS?

Helpoiten voit varata kuvauksen lähettämällä minulle sähköpostia (essi@essiephotography.fi) tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen sivuillani. Kerro viestissäsi millaisesta kuvauksesta olet kiinnostunut ja milloin haluaisit kuvauksen tapahtuvan. Vastaan viesteihini yleensä seuraavan arkipäivän aikana (viimeistään 48h päästä). Vastausviestissäni ehdotan sinulle vapaita kuvausaikoja ja sovimme kuvauspäivän. Lähetän sinulle ohjeet kuvaukseen valmistautumisesta,  keskustelemme vaatevalinnoista ja muista kuvaukseen liittyvistä toiveista ja mahdollisuuksista. Laitan sinulle vielä viestiä viikko ennen kuvausta ja kuvausta edeltävänä päivänä. Kaikki kuvaukset ovat saatavilla myös lahjakortteina (paperinen/digitaalinen).

MILLOIN VARATA KUVAUS?

Suosittelen varaamaan kuvauksen noin kuukautta ennen toivottua ajankohtaa. Erityisesti syksyisin tai jos toiveenasi on viikonloppuajat kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Minulla on kuitenkin newbornkuvausten vuoksi melko eläväinen kalenteri, joten voit kysellä kuvausaikoja lyhyelläkin varoitusajalla.

Minulta kysytään paljon, koska on oikea aika tulla kuvaukseen.  Tähän kysymykseen ei ole yksiselitteistä vastausta. Mielestäni aina on oikea aika tulla kuvaukseen.

Odotuskuvaus – suosittelen varaamaan odotuskuvauksen raskauden viimeiselle kolmannekselle viikoille 32-38. Huomioithan, että myöhäisille viikoille varatuilla odotuskuvauksilla on riskinä, että vauva syntyy ennen kuvausta ja joillain äideillä ilmenee enemmän epämukavaa turvotusta raskauden viimeisillä viikoilla. Odotuskuvauksen voi varat myös varhaisemmille viikoille, jos haluat esimerkiksi miljöökuvia tiettyyn vuodenaikaan.

Newbornkuvaus – Kuvaan vastasyntyneet mielellään alle 14 vuorokauden ikäsinä. Sovimme newbornkuvaukseen aina alustavan kuvausajan lasketun ajan perusteella ja siirrämme kuvausaikaa tarvittaessa.

Vauva-ajan kuvaukset – Suosittuja ajankohtia kuvata vauva ovat 3-4 kk ja puoltivuotiskuvaus 5-7 kk kun vauva istuu tai jaksaa nostaa itsensä käsiensä varaan.

Yksivuotiskuvaus – Yksivuotiskuvaukset kuvataan usein 11-14kk iässä. Suosittelen varaamaan kuvauksen aikaisemmalle ajankohdalle, jos haluat esimerkiksi lähettää kutsukortit vauvan kuvalla.

KUVAUKSEN JÄLKEEN.

Kuvauksen jälkeen saat noin viikon sisällä linkin vedosgalleriaan. Vedosgallerian kuvia ei ole käsitelty lopulliseen muotoonsa. Vedosgalleria on voimassa kuukauden. Voit merkitä lempikuvasi tähdillä ja kun olet valinnut käsiteltävät kuvat, lähetä minulle viesti. Kuittaan viestin ja ilmoitan arvioidun käsittelyajan (2-4vko). Kuvien valmistuttua lähetän sinulle linkin latausgalleriaan, josta voit ladata täyskokoiset ja weblaatuiset kuvat. Latausgalleria on voimassa kuukauden. Valmiiden kuvien yhteydessä saat laskun kuvauksesta sähköpostitiisi.