About essi e photography

Hienoa, että löysit tänne! Olen Etelä-Suomen alueella toimiva valokuvaaja ja mieluisimmat kuvauskohteeni ovat vauvat ja lapset. Kuvaan sovittaessa arkena ja viikonloppuisin.

Lähetä ihmeessä sähköpostia essi@essiephotography.fi tai käy facessa kurkkaamassa www.facebook.com/essiephotos

Löydät minut myös instagramista @essiephotographyfinland

Muista tykätä sivustani :D

INFO

STUDIO

Toistaiseksi toimin nomadina, eli minulla ei ole vakituista studiota. Kuvaan kätevästi kotonasi, joten sinun ei tarvitse matkustaa kuvaukseen! Rakennan pienen studion kotiisi, eikä sinun tarvitse huolehtia valaistuksesta tai taustoista.

Suosittelen ajoittamaan kuvauksen aamupäivään, koska lapset ovat silloin usein virkeimmillään. Tyypillisesti kuvaukseni alkavat noin kello 10.

Kuvaan vauvat ja vastasyntyneet luonnollisesti vähissä vaatteissa, mutta 1-vuotiskuviin ja muihin lapsikuviin otan mukaani rekvisiittaa (esimerkiksi pompomeja).

Autan mielelläni asuvalinnoissa ja kuuntelen toiveitasi kuvauksen suhteen.

Vastasyntyneen kuvaukset kestävät 3-4 tuntia ja muut kuvaukset 1-2 tuntia.

Annan sinulle erilliset ohjeet miten valmistautua vastasyntyneen kuvaukseen. Vastasyntyneet kuvataan alle 14 vuorokauden ikäisinä.

Perhekuvissa toimivat parhaiten yksinkertainen pukeutuminen ja neutraalit sävyt. Suosittelen välttämään printtejä ja räikeitä värejä.

MILJÖÖ

Ajoitan miljöökuvaukset auringonlaskun tienoille. Usein kuvaus alkaa muutamaa tuntia ennen auringonlaskua. Tämä saattaa tuntua haasteelliselta, mutta on sen arvoista.

Kuvaan mielelläni pelloilla, rannoilla ja muilla aukeilla paikoilla.

Vaatetus voi olla rennompaa miljöössä kuvatessa. Suosittelen kerrospukeutumista. Myös miljöökuvissa kannattaa välttää printtejä ja räikeitä värejä.

KUVAT

Kuvauksen jälkeen valitset haluamasi kuvat sinulle avatusta galleriasta.

Kuvien käsittelyyn kannattaa varata 2-4 viikkoa.

Kuvat toimitetaan ainoastaan digitaalisina tiedostoina ja ne ovat ladattavissa sähköpostiisi saapuvan linkin kautta.

En julkaise kuvia somessa automaattisesti, muistathan kuitenkin kieltää kuvien julkaisun viimeistään kuvauksessa.